Acil Bakım Hizmetleri

Makine veya Sistemlerinizde oluşan PLC, operatör panel arızalarına uzman ekibimiz, saat kavramı olmadan 7/24 Servis Bakım Hizmetleri vermektedir.

Arıza ile ilgili bizi aramadan önce lütfen aşağıdaki bilgileri toplayınız. Bu bilgileri topladıktan sonra bizi ararsanız sizlere daha hızlı ve doğru hizmet verilecektir.

Mevcut sistemdeki ekipmanın order numarası, kart veya CPU üzerindeki kodların not edilmesi,
CPU veya Kartlar üzerindeki var ise ışıkların yanma şekilleri, renkleri,
Elinizde mevcut sistemin program yedekleri var ise lütfen onları bulmaya çalışın ve var olup olmadığını ekibimize söyleyiniz,
Elinizde arızalı sistemle ilgili yedek malzeme olarak neler varsa lütfen onları tespit edip, ekibimize bildiriniz. Ekibimiz sizin verdiğiniz bilgilere göre uygun yedek kart, cpu alarak servise gelir bu sayede arızayı çözme süresi düşecektir.
Tüm hizmetlerde olduğu gibi acil bakım hizmetinde de hizmetin başlaması için teklifimizin yazılı olarak onaylanması gerekmektedir. Ayrıca hizmet ekibimizin hizmeti vermeye uygun olduğu saatte verilir. Eğer arızadan dolayı kayıplarınız çok yüksek ise, beklemek istemiyor iseniz bizimle bakım anlaşması yapabilirsiniz.

Bakım anlaşması yaptığınızda, yazılı onay daha önceden alındığından yazılı onay beklenmez,
Ayrıca bakım anlaşmamızda saat garantisi vardır. Firmamıza arızayı bildirdikten sonra, bakım anlaşmasında taahhüt edilen süre içinde hizmet verilir. Anlaşması olmayan müşterilerde ise ekibimizin uygun olduğu saatte müşteriye hizmet verilir.
Bakım anlaşması yapan müşterilerde önceden tüm sistemin program yedekleri alınır. Daha önceden tüm sistemler incelenir. Stok listesi çıkarılır. Bu sayede sistemle ilgili tüm bilgiler firmamızda önceden elde edilmiş ve sistemler tanınmış olur. Böylece arızayı çözme süresi düşer.

© 2017 SERVOTEK - Servo Motor Bakımı ve Tamiri